Буріння свердловини

Буріння свердловини – до кого звернутися?

Буріння свердловини та облаштування власного джерела води завжди пов’язане з чималими витратами. Звичайно, будь-який власник заміського будинку хоче отримати певні гарантії того, що вкладені кошти принесуть хороший результат, у вигляді продуктивної та надійної свердловини на воду, причому без переплат за зайві роботи.

На що звернути увагу при виборі підрядника для буріння свердловини

При виборі підрядника, для проведення бурових робіт, варто перевірити, чи є у нього дозвільні документи, і чи має сертифікацію обладнання, що використовується.

Перед початком робіт, одразу потрібно обговорити вартість усіх робіт та терміни їх виконання. Все це фіксується у договорі – основному документі, що дозволяє попередити можливі суперечки та непорозуміння з виконавцем робіт.

Що може запропонувати підрядник?

Солідна компанія, що має чималий досвід буріння та облаштування свердловин на воду, як правило пропонує повний комплекс робіт, який включає:

 

Крім того, виконавець може взяти на себе подальше сервісне обслуговування джерела та ремонт комунікацій.

Варто звернути увагу на те, що залягання водоносних горизонтів нерівномірне, і навіть гідрологічна карта не може підтвердити наявність води на ділянці. Тому багато компаній наполягають на проведенні розвідувального буріння. З цієї причини всі можливі варіанти того, як можуть розвиватися події, краще зафіксувати у договорі.

Так само варто відразу відмовитися від буровиків, які вимагають солідної передоплати, яка не повертається, у разі невдалого буріння. Якщо ж передоплата передбачена, то у договорі має бути згадка про її повернення, якщо роботи не принесли результату.

отримай знижку
* на замовлення послуг у вільні дати (якщо у вас не термінове замовлення – ви можете вибрати дату робіт відповідно до графіку виїзду компанії)
Щоб отримати знижку:
1. Виберіть послугу
2. Заповніть номер телефону (ім'я)
3. Виберіть дату
4. Натиснути кнопку "надіслати"
Менеджер зв'яжеться з Вами та погодить дні, на які поширюється знижка
Виберіть дату
Форма зворотного зв'язку
Залишіть свої дані і наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом